Září 2006

Obrázky zviratiek

25. září 2006 v 18:29 | zuza |  Zvierata:))

Wallpapers - príroda

25. září 2006 v 18:25 | zuza |  Wallpapers

Wallpapers- animals

25. září 2006 v 18:19 | zuza |  Wallpapers

Channing Tatum

23. září 2006 v 21:56 | zuza |  Icony
Courtesy of AIM.com & ShesTheMan-TheMovie.comPhotobucket - Video and Image Hosting 2. 3.

Photobucket - Video and Image Hosting


Channing Tatum ( Tyler z filmu Let´s dance)

23. září 2006 v 21:48 | zuza |  Mňam chlapci
Včera som bola v kine na Let´s dance a je to úžasntý film, s úžastnou hudbou a ešte lepšími hercamy a hlavne Channing Tatum ktorý hrá Tylera a je úplneee na spapanie tak tu je par fotičiek:

Studio Stills Photo


Rôzne

2. září 2006 v 16:49 | zuza |  Animacie

Cica obrázky

2. září 2006 v 16:47 | zuza |  Zvierata:))

Love

2. září 2006 v 16:46 | zuza |  Obrááázky

Love icony

2. září 2006 v 16:45 | zuza |  Icony

Oči

2. září 2006 v 16:42 | zuza |  Icony



Lordi -info

1. září 2006 v 23:20 | zuza |  Skupiny
Lordi je hard rocková skupina z finského Rovaniemi, vítězové Eurovision Song Contest v roce 2006. Jsou známí zejména pro své neobvyklé příšerné kostými a lyrickými motivy.

Kostýmy

Obskurní kostýmy jsou nedělitelnou součástí vzhledu skupiny Lordi. Členové skupiny se odmítají fotografovat a dokonce i podávat rozhovory bez nich, přestože jim to způsobuje nepohodlí. Před Eurovision Song Contest roku 2006 v Řecku se nechávali fotografovat a dávali rozhovory v kompletních kostýmech u bazénu na přímém slunečním světle. Publikování fotografií členů v novinách považuje skupina za urážky a pokusy zničit jejich image.

Eurovision Song Contest roku 2006

Lordi reprezentovali roku 2006 Finsko ve finále evropské hudební soutěže Eurovision Song Contest, kde zahráli anglicky zpívanou skladbu Hard Rock Hallelujah. S velkým náskokem 44 bodů na druhého porazili ruského zpěváka Dimu Bilana. Hlasy dostali ze všech zúčastněných zemí kromě Albánie, Arménie a Monaka. Získali nejvíce bodů v prozatímní jedenapadesátileté historii soutěže zejména proto, že dostali mnoho deseti- a dvanáctibodových hlasů.
Kontroverze
Výběr skupiny Lordi, aby reprezentovala svou zemi, vyvolal původně ve Finsku rozpaky. Někteří kritikové žádali i osobní intervenci finské prezidentky. Nicméně po vítězství této skupiny prezidentka Tarja Halonenová poslala skupině telegram s gratulacemi.
V samotném Řecku, kde se soutěž odehrávala, se také objevily snahy znemožnit skupině vystoupení s tím, že jsou satanisté. Skupina to rezolutně odmítla prohlášením, že těžko mohou být satanisté s písněmi jako Hard Rock Hallelujah nebo Devil is a Loser, ačkoli nejsou ani náboženskou skupinou. Navzdory tomu skupina ve finále od řeckých diváků dostala nejvyšší možný počet bodů.

Členové

Členové skupiny se neobjevují bez svých masek a nalíčení a neprozrazují ani svá pravá jmena.
Současní členové
Mr. Lordi - zpěv (Tomi Putaansuu)
Amen - kytara (Jussi Sydänmaa)
Ox - basová kytara (Samer el Nahhal)
Awa - klávesy (Leena Peisa)
Kita - bicí (Sampsa Astala)

Bývalí členové

Magnum - basová kytara (1996-2002)
Kalma - basová kytara (2002-2005)
Enary - klávesy (1997-2005) (Erna Siikavirta)

Lordi -obrázky

1. září 2006 v 23:18 | zuza |  Skupiny

Lordi- diskorgrafia

1. září 2006 v 23:17 | zuza |  Skupiny

Diskografia:

2002 Would You Love A Monsterman?

2002 Get Heavy

2003 Devil Is A Loser

2004 The Monsterican Dream

2004 My Heaven Is Your Hell

2004 Blood Red Sandman

2005 The Monster Show

2006The Arockalypse
ZDROJ

Ryan Phillipe

1. září 2006 v 23:12 | zuza |  Mňam chlapci